top of page

Atelier Desen (9-14 ani)

Include 1 sesiune. Durata: 60 minute.

 • 90 de lei românești
 • Zoom

Despre Atelier

Aflat la baza artelor vizuale, desenul ajuta la scurtarea drumului de la observatie la imaginatie. NATURA STATICA este o aglomeratie de obiecte neinsufletite, de regula obiecte uzuale (fructe, flori), aranjate intr-un anumit fel. Pe langa notiunile specifice de limbaj (ritm, proportii, simetrie, contrast, etc) si a mijloacelor de expresie, desenul ne invata sa observam si sa intelegem formele. Este cea mai simpla si directa metoda de a lua contact cu notiuni de compozitie si cu tehnici de reprezentare prin desen; se urmareste invatarea paginatiei, constructiei si valoratiei, dar si a tehnicilor de a schita si desena (creion, grafit, carbune, pastel). PORTRETUL este reprezentarea unei persoane atat conform trasaturilor sale reale cat si „tonusul” sau. Vom invata sa desenam pe rand cate un element al chipului ca la final, sa putem contura o fata umana completa. Metode de lucru: - schite pregatitoare; - paginatie; - constructia obiectelor; - valoratia (redarea volumului, a umbrei si luminii). Materiale necesare: - foi A4; - bloc desen A4 sau A3 (Canson); - creioane cu mina moale: 1B, 2B, 5B, 7B, 9B; - creioane colorate; - carbune; - guma de sters creion "Factis" si guma plastica "Faber castel" (iubita de elevi). Obiective si beneficii: - dezvoltarea atentiei si a creativitatii; - incurajeaza comunicarea si faciliteaza deprinderea unor abilitati si tehnici de exprimare artistica; - este un mod foarte placut de a ne relaxa in lumea minunata a desenului! Despre facilitator: Ana-Maria Dragomir Cioroiu, absolventa a Liceului de Arte Plastice "N.Tonitza" si a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, Pictura de sevalet. Este membra Uniunii Artistilor Plastici din Romania si profesor de pictura-desen de multi ani. A predat la Liceul de Arte Plastice "N.Tonitza", iar in prezent preda pictura si desen la Avenor College (scoala privata) si pregateste elevi pentru admiterea din Liceul de Arte Plastice "N.Tonitza". Iubeste copiii si este iubita de copii, adora sa predea si sa transmita toate informatiile dobandite. Deseneaza de mica, la varsta de 8 ani a realizat portretul bunicii sale, moment in care a stiut ca drumul sau in viata va fi arta, incurajata de profesorul de arta si de catre artisti. Participa la multe expozitii din tara sau strainatate (Italia, Spania, Cipru, Franta, Bulgaria). In Italia, in 2018, primeste premiu pentru pictura, iar in Romania a avut cateva expozitii personale. Are lucrari in colectii particulare atat in tara cat si in strainatate.


Suntem disponibili pentru tine

0766510290

contact@ateliereonline.ro


Playing Trumpet

+3000

Ateliere organizate

+7000

Participanti

+100

Tematici diferite

+75

Traineri

 • How does the online workshop work?
  The workshop is live, interactive and takes place on Zoom. Before the start of the workshop, you will receive the access link.
 • How long does a workshop last?
  On average, the workshops last 50 minutes.
 • How do I pay?
  Payment is made by bank transfer, before the start of the workshop. Once you have reserved your place at the workshop, you will receive the payment details by e-mail. Then you send us proof of payment and invoicing data, and we send you the invoice and the Zoom link so you can access the workshop.
 • Can I interrupt a module workshop if the child doesn't like it?"
  Although it doesn't happen often, you can cancel your participation after the first session in the module. The amount related to the canceled sessions can be used to purchase another workshop or reimbursed to the account indicated by you. The cancellation request is sent to our e-mail address: contact@ateliereonline.ro
 • If the child fails to participate in the workshop, do I get the money back?
  If you announce your non-participation at least 72 hours before the workshop date, the money is returned in full. Otherwise, the money will not be returned, and the participation will not be rescheduled.
 • If I would like a certain facilitator to organize a personalized/individual workshop for my child, how do I proceed?"
  Contact us and we will determine the details together with the facilitator.
bottom of page