top of page

Atelier Ora de actorie (8-12 ani)

Prin joc, ne dezvoltam imaginatia, atentia, simturile si ne perfectionam autodisciplina.

 • 70 de lei românești
 • Zoom

Despre Atelier

Acest atelier propune o varianta inedita in petrecerea timpului liber. Copiii vor experimenta si descoperi actoria prin joc, asimiland informatii utile in dezvoltarea lor. Structura sesiuni: Interpretarea unui monolog Copiii vor urca intr-un carusel de exercitii pentru experienta pregatirii in interpretarea unui monolog. Vor intelege structura unui monolog si importanta naturaletii in interpretare. Introducere in teatru radiofonic improvizat Cei care vor sa experimenteze ceva nou, vor avea parte de un curs introductiv in scenele teatrului radiofonic. Cursurile online ne permit sa exploram scene improvizate si nu numai. Aceasta forma de exprimare ne permite sa ne jucam cu vocea, astfel incat sa realizam scene frumoase si pline de imaginatie! Transmiterea emotiilor Traim in secolul vitezei, iar limbajului verbal si expresivitatea au de suferit. Ce putem face sa nu cadem prada "robotizarii"? Jucam teatru, utilizam tehnicile teatrale pentru a fi expresivi, pentru a exprima emotie, pentru a-i intelege pe ceilalti si a fi intelesi la randul nostru. Personaje Personajele sunt cel mai savuros element in teatru. Cum jucam un personaj? Cum ne putem folosi vocea, expresivitatea corporala? Exista multe variante si va propunem sa exploram cai prin care personajele noastre prind contur. Va propunem un set de exercitii si experiente pline de umor, ce ii vor scoate total pe copii din zona lor de confort. Obiective si beneficii: - dezvoltarea abilitatilor cognitiv comportamentale; - cresterea sentimentului de valoare de sine si validare; - gestionare mai buna a emotiilor; - un spatiu in care copii se simt in siguranta, pentru a se exprima si a se deschide in fata celorlalti. Metode de lucru: - exercitii inspirate din tehnici de public speaking/actorie clasica; - scene de teatru improvizat pe o tema data; - exercitii de expresivitate si exprimare emotiilor, preluate din actorie si improvizatie teatrala; - tehnici variate de a construi personaje. Despre facilitator: Andrei Bratu este actor, improvizator, trainer acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari ANC, cu experienta de peste 10 ani in lucrul cu copii si adulti. A lucrat ca profesor de teatru si improvizatie pentru copii, in Austria, Ungaria si Elvetia pe imbunatatirea integrarii sociale a minoritatilor si cu grupuri de copii cu spectru autist. A lucrat cu copii pe integrare sociala a minoritatilor, copii din zone defavorizate si copii in tabere de creatie si in cadrul scolilor ca materie optionala.


Suntem disponibili pentru tine

0766510290

contact@ateliereonline.ro


Playing Trumpet

+3000

Ateliere organizate

+7000

Participanti

+100

Tematici diferite

+75

Traineri

 • How does the online workshop work?
  The workshop is live, interactive and takes place on Zoom. Before the start of the workshop, you will receive the access link.
 • How long does a workshop last?
  On average, the workshops last 50 minutes.
 • How do I pay?
  Payment is made by bank transfer, before the start of the workshop. Once you have reserved your place at the workshop, you will receive the payment details by e-mail. Then you send us proof of payment and invoicing data, and we send you the invoice and the Zoom link so you can access the workshop.
 • Can I interrupt a module workshop if the child doesn't like it?"
  Although it doesn't happen often, you can cancel your participation after the first session in the module. The amount related to the canceled sessions can be used to purchase another workshop or reimbursed to the account indicated by you. The cancellation request is sent to our e-mail address: contact@ateliereonline.ro
 • If the child fails to participate in the workshop, do I get the money back?
  If you announce your non-participation at least 72 hours before the workshop date, the money is returned in full. Otherwise, the money will not be returned, and the participation will not be rescheduled.
 • If I would like a certain facilitator to organize a personalized/individual workshop for my child, how do I proceed?"
  Contact us and we will determine the details together with the facilitator.
bottom of page