top of page

Disponibil online

Atelier Origami 3D (8-12 ani)

Include 1 sesiune. Durata: 60 minute.

 • 70 de lei românești
 • Zoom

Despre Atelier

Origami 3D (Zhezhi sau Golden Venture) este o forma de pliere a hartiei care duce la crearea de obiecte tridimensionale prin imbinarea mai multor unitati pliate. Spre deosebire de origami traditional, care utilizeaza de obicei o singura coala de hartie, origami 3D utilizeaza numeroase unitati mici pliate care sunt apoi asamblate impreuna pentru a forma structuri mai mari. Numarul de unitati necesare depinde de nivelul de complexitate si de dimensiunea modelului. De obicei, este nevoie de minim 100 de unitati pentru a compune chiar si cel mai simplu obiect (scorpion, inima, lebada). Totul in Origami 3D incepe cu plierea unei unitati de baza, adesea sub forma unui triunghi sau dreptunghi mic. Aceste unitati sunt pliate din bucati mai mici de hartie, rezultate din taierea unei foi mai mari sau folosind benzi pre-taiate. Fiecare unitate este pliata folosindu-se o singura tehnica simpla, repetitiva de pliere. Origami 3D permite crearea unei game extrem de largi de obiecte. Spre deosebire de origami clasic, cel 3D permite mult mai multa flexibilitate si creativitate, se poate experimenta obiecte cu diferite culori, modele si combinatii pentru a realiza modele unice. De asemenea, ajuta la dezvoltarea gandirii in spatiu si dezvolta capacitatea de a planifica din punct de vedere structural obiectul care se vrea a se construi. Materiale necesare: Deoarece plierea pieselor individuale cere timp, este necesar ca piesele de baza Origami 3D sa fie deja confectionate. Piesele se realizează la scară de 1/32 dintr-o coală A4 de hartie de 80g, după cum urmează: o foaie A4 se taie (rupe) in jumatate, apoi fiecare din cele doua jumatati se taie in alte două jumatai pana se ajunge la 32 de bucati in total. Numarul minim de piese necesar este 100 buc. Despre facilitator: Diana Chirita este pasionata de origami si o mare admiratoare a culturii japoneze. Ii plac anime-urile si manga, cartile SF si de stiinta. Din 2010, lucreaza Origami prin diverse tehnici de pliere a hartiei, dar si alte obiecte handmade, avand numeroase interactiuni cu copii, atat in online cat si in offline. Diana avand o capacitate creativa uriasa, reuseste sa o transpuna in toate activitatile intreprinse cu cei mici. De la tehnica decoupage, bijuterii handmade, papusi crosetate, obiecte pictate, pana la origami si cursuri de astronomie, este un facilitator care isi doreste sa dea mai departe, cu blandete si pasiune, o parte din lucrurile pe care le-a invatat de-a lungul timpului.


Suntem disponibili pentru tine

0766510290

contact@ateliereonline.ro


Playing Trumpet

+3000

Ateliere organizate

+7000

Participanti

+100

Tematici diferite

+75

Traineri

 • How does the online workshop work?
  The workshop is live, interactive and takes place on Zoom. Before the start of the workshop, you will receive the access link.
 • How long does a workshop last?
  On average, the workshops last 50 minutes.
 • How do I pay?
  Payment is made by bank transfer, before the start of the workshop. Once you have reserved your place at the workshop, you will receive the payment details by e-mail. Then you send us proof of payment and invoicing data, and we send you the invoice and the Zoom link so you can access the workshop.
 • Can I interrupt a module workshop if the child doesn't like it?"
  Although it doesn't happen often, you can cancel your participation after the first session in the module. The amount related to the canceled sessions can be used to purchase another workshop or reimbursed to the account indicated by you. The cancellation request is sent to our e-mail address: contact@ateliereonline.ro
 • If the child fails to participate in the workshop, do I get the money back?
  If you announce your non-participation at least 72 hours before the workshop date, the money is returned in full. Otherwise, the money will not be returned, and the participation will not be rescheduled.
 • If I would like a certain facilitator to organize a personalized/individual workshop for my child, how do I proceed?"
  Contact us and we will determine the details together with the facilitator.
bottom of page