top of page

Disponibil online

Atelier Quilling (8-12 ani)

Include 1 sesiune. Durata: 60 minute.

 • 80 de lei românești
 • Zoom

Despre Atelier

Tehnica Quilling, numita si tehnica benzii de hartie, este o forma de expresie artistica, utilizata in special pentru decorarea locuintei sau a obiectelor. Aceasta presupune rularea, modelarea si lipirea unor benzi de hartie in diverse forme, pentru a realiza modele variate. Utilizandu-se o gama variata de culori, dimensiuni si texturi, are o capacitate foarte mare de transformare pentru a personaliza albume foto, mesaje de multumire sau obiecte de decor. Tablourile quilling reprezinta in prezent una dintre cele mai originale metode de a personaliza un cadou sau de a ne infrumuseta camera, ideile si modelele fiind nelimitate. Nu avem nevoie decat de putina imaginatie si ceva mai multa rabdare! Instrumente necesare: - hartie pentru quilling (diverse culori) - pot fi achizitionate seturi gata taiate sau hartie pe care parintii o pot pregati pentru cei mici; - ac pentru quilling (pentru rulare); - adeziv (aracet) in sticluta cu orificiu subtire; - planseta de plastic cu cercuri, instrument special pentru a da forma. Obiective si beneficii: - dezvoltarea imaginatiei si a atentiei; - cultivarea pasiunii pentru arta; - imbunatatirea comunicarii; - stimularea indemanarii si a rabdarii; - dezvoltarea motricitatii fine. Despre facilitator: Diana Chirita este pasionata de mestesuguri si o mare admiratoare a culturii japoneze. Ii plac anime-urile si manga, cartile SF si de stiinta. Din 2010, lucreaza Origami (prin diverse tehnici de pliere a hartiei) si Quilling, dar si alte obiecte handmade, avand numeroase interactiuni cu copii, atat in online cat si in offline. Diana avand o capacitate creativa uriasa, reuseste sa o transpuna in toate activitatile intreprinse cu cei mici. De la tehnica decoupage, bijuterii handmade, papusi crosetate, obiecte pictate, pana la origami, quilling si cursuri de astronomie, este un facilitator care isi doreste sa dea mai departe, cu blandete si pasiune, o parte din lucrurile pe care le-a invatat de-a lungul timpului.


Suntem disponibili pentru tine

0766510290

contact@ateliereonline.ro


Playing Trumpet

+3000

Ateliere organizate

+7000

Participanti

+100

Tematici diferite

+75

Traineri

 • How does the online workshop work?
  The workshop is live, interactive and takes place on Zoom. Before the start of the workshop, you will receive the access link.
 • How long does a workshop last?
  On average, the workshops last 50 minutes.
 • How do I pay?
  Payment is made by bank transfer, before the start of the workshop. Once you have reserved your place at the workshop, you will receive the payment details by e-mail. Then you send us proof of payment and invoicing data, and we send you the invoice and the Zoom link so you can access the workshop.
 • Can I interrupt a module workshop if the child doesn't like it?"
  Although it doesn't happen often, you can cancel your participation after the first session in the module. The amount related to the canceled sessions can be used to purchase another workshop or reimbursed to the account indicated by you. The cancellation request is sent to our e-mail address: contact@ateliereonline.ro
 • If the child fails to participate in the workshop, do I get the money back?
  If you announce your non-participation at least 72 hours before the workshop date, the money is returned in full. Otherwise, the money will not be returned, and the participation will not be rescheduled.
 • If I would like a certain facilitator to organize a personalized/individual workshop for my child, how do I proceed?"
  Contact us and we will determine the details together with the facilitator.
bottom of page