top of page

Cum sa transformi pasiunea in cariera

Include 1 sesiune individuala. Durata sesiune: 90 minute

 • 200 de lei românești
 • Zoom

Despre Atelier

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa iti descoperi pasiunea si sa traiesti din asta? Eu DA! Imi traiesc visul de a trai din scris. O poti face si tu! Hai sa descoperim impreuna ce pasiuni ai si cum poti face bani din asta! Te astept! Metode de lucru: - PPT (prelegere+discutie+exemple practice); - Wordwall – jocuri interactive. Instrumente necesare: - 1 pix, 1 agenda; Tematici abordate: - pasiunea; - analiza SWOT a traitului din scris; - incredere in sine; - exercitiul Ikigai de gasire a pasiunii; - importanta portofoliului; - 5 pasi prin care poti incepe sa traiesti din scris; - 12 sfaturi pentru o viata fericita din pasiunea TA; - resurse extra. Obiective și beneficii: - descoperirea pasiunii într-un mod distractiv; - radem, glumim, dar obtinem informatii valoroase; - descoperim impreuna un plan in 5 pasi in care poti trai din pasiunea ta. Despre facilitator: ✒️ Oana Pauna este content writer pasionat de cuvinte care nu se vede facand altceva decat sa lucreze cu acestea. Are imaginatie, dar nu traieste doar in mintea sa, ci se exprima foarte bine in scris. Pentru ca scrisul are limitarile sale, a decis sa ofere din cunostintele sale si altor persoane dornice sa traiasca din scris. Vrea sa schimbe lumea prin textete si cuvintele sale si face asta in fiecare zi prin campaniile de content create pentru clientii sai. Este interesata de dezvoltarea personala si ofera plus valoare prin munca sa. 💓 O pasioneaza marketingul digital si emotiile umane. Ceea ce vrea sa faca este sa conecteze digitalul cu sufletele oamenilor. Crede ca exista o scanteie care merita creata pentru a vedea ce se intampla. La baza este economista cu licenta in Contabilitate si informatica de gestiune, dar sufletul sau se afla in domeniul creativ. Pentru a se forma si a evolua a absolvit urmatoarele cursuri: * Curs de antreprenoriat si industrii creative * Curs de PR si comunicare * Curs de dictie si comunicare * Curs de formator * Curs de inspector resurse umane * Curs de competente digitale * Curs de introducere in content writing * Curs de content writing si copywriting "Te pot ajuta sa intri in domeniul fascinant al content writingului, sa iti descoperi pasiunea si sa inveti sa scrii un text fascinant. Te astept sa ne cunoastem mai bine si sa iti ofer din cunostintele mele. Poti afla mai multe despre mine aici: www.oanapauna.ro" - Oana Pauna


Suntem disponibili pentru tine

0766510290

contact@ateliereonline.ro


Playing Trumpet

+3000

Ateliere organizate

+7000

Participanti

+100

Tematici diferite

+75

Traineri

 • How does the online workshop work?
  The workshop is live, interactive and takes place on Zoom. Before the start of the workshop, you will receive the access link.
 • How long does a workshop last?
  On average, the workshops last 50 minutes.
 • How do I pay?
  Payment is made by bank transfer, before the start of the workshop. Once you have reserved your place at the workshop, you will receive the payment details by e-mail. Then you send us proof of payment and invoicing data, and we send you the invoice and the Zoom link so you can access the workshop.
 • Can I interrupt a module workshop if the child doesn't like it?"
  Although it doesn't happen often, you can cancel your participation after the first session in the module. The amount related to the canceled sessions can be used to purchase another workshop or reimbursed to the account indicated by you. The cancellation request is sent to our e-mail address: contact@ateliereonline.ro
 • If the child fails to participate in the workshop, do I get the money back?
  If you announce your non-participation at least 72 hours before the workshop date, the money is returned in full. Otherwise, the money will not be returned, and the participation will not be rescheduled.
 • If I would like a certain facilitator to organize a personalized/individual workshop for my child, how do I proceed?"
  Contact us and we will determine the details together with the facilitator.
bottom of page