top of page
Logo Patrat Ateliere.png

Atelier de chitara - sesiuni individuale

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

FRECVENTA

DURATA

 

GRAD DE DIFICULTATE

COST

9-18 ani

Andrei Curatureanu​ 

4

saptamanal

45 min

 

adaptat nivelului de performanta

150 lei/sesiune de evaluare

500 lei/ pachet 4 sesiuni lunare

Atelierul isi propune sa aduca fiecarui copil atat notiunile de baza (introductive), cat si elemente de stil, dinamica, agogica, frazare, continutul fiind intotdeauna adaptat la nivelul sau. Continutul nu se desfasoara dupa o metoda -"model", ci isi propune sa dezvolte abilitatile deja existente, sa identifice noi deprinderi, in vederea imbunatatirii calitatii actului de invatare.

Relatia dintre profesor - elev este una dinamica si urmareste sa extinda orizonturile de cautare si experimentare ale participantului. 

In functie de preferintele copilului, facilitatorul va trasa planul sesiunilor. Participantii pot alege ce vor sa invete (teorie muzicala, chitara, dezvoltarea auzului, stilistica muzicii, muzica clasica, muzica moderna, etc.)

Daca esti interesat(a) de acest atelier, trimite-ne un mesaj cu data si ora la care ai dori sa se desfasoare sesiunile si revenim in maxim 48 ore lucratoare.

Obiective si beneficii:

 • Dezvoltarea ariilor muzicale de interes

 • Descoperirea propriilor preferinte muzicale

 • Cresterea nivelului de concentrare

 • Imbunatatirea motricitatii

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Materiale necesare pentru desfasurarea atelierului:

 • Chitara proprie si acces la internet

Mentiuni:

 • Sesiunile sunt individuale si se stabilesc de la inceput ariile ce urmeaza a fi dezvoltate;

 • Ora si frecventa se stabilesc la cererea parintilor care doresc sa achizitoneze atelierul;

 • Pentru rezultate este necesara practicarea instrumentului minim 60 minute pe saptamana;

 • Pentru achizitionarea acestui atelier, trimite-ne un mesaj cu data si ora la care ai dori sa se desfasoare sesiunile si revenim in maxim 48 ore lucratoare.

Diferenta intre o sesiune si un modul:

 • Sesiunile unice (ex: "Sesiune inteligenta emotionala 6-9 ani") sunt acele sesiuni care se pot achizitiona separat la un pret/sesiune si care contin notiuni generale de inteligenta emotionala,

 • Atelierul modul - Sesiune (ex: "Atelier modul inteligenta emotionala 6-9 ani Sesiunea 1") reprezinta un pachet de 3 sesiuni. Pentru participare este necesara achizitionarea intregului pachet la un pret/pachet. Cele 3 sesiuni din atelierul modul au legatura intre ele si nu pot fi achizitionate separat.

Despre facilitator:

Andrei Curatureanu a absolvit Facultatea de Muzica in anul 2006 si inca din timpul facultatii (2002) incepe sa predea chitara in cadrul liceului de muzica. Acesta descopera noi metode de a comunica cu elevii, iar rezultatele  se reflecta atat in multumirea elevilor cat si a parintilor. Cursantii devin in timp mai echilibrati , isi cunosc emotiile si dorintele , isi recunosc cu usurinta preferintele muzicale, devin mult mai concentrati, nivelul de incredere in fortele proprii creste, capacitatea de asimilare si utilizare a notiunilor se imbunatateste, iar motricitatea se rafineaza datorita exercitiilor specifice instrumentului. 

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier

bottom of page