top of page
Logo Patrat Ateliere.png

Atelier "Puterea povestii personale" 

VARSTA

FACILITATOR

NUMAR SESIUNI

FRECVENTA

DURATA

 

GRAD DE DIFICULTATE

COST

16-17 ani

Daniela Tulbure

3

1 pe saptamana

90 min

 

usor

270 lei / modul 3 sesiuni

Auzi mereu in jurul tau „Ce stii tu ce este greul?! Bucura-te de anii acestia pentru ca in curand vei creste si nu vei mai avea timp”. Cu toate astea, indiferent de varsta, fiecare duce greul prezentului. Fie ca vorbim despre confuzia in relatia cu prietenii, de interactiunea tensionata cu parintii sau de incertitudinea viitorului din punct de vedere profesional, gandurile si grijile exista.

 

Puterea povestii personale este atelierul unde o sa descoperi ca, de fapt, tu stii mai multe decat crezi ca stii, in acest moment.

O sa descoperi ca undeva in interiorul tau ai solutii la situatiile care te preocupa!

 

Important este sa stii unde sa cauti, astfel incat sa stii cum sa descoperi raspunsurile!

 

Totodata, in cadrul atelierului "Puterea povestii personale" vom discuta despre rolul subconstientului si cum influentaza acesta lumea din jurul nostru.

 O afirmatie pe care o vom dezbate este: „In viitor, ceea ce ne va diferentia in mod radical fata de roboti va fi explorarea si fructificarea subconstientului uman.”

Beneficii:

  • gasesti solutii la situatiile care te preocupa

  • faci primii pasi in directia descoperirii drumului profesional si a vocatiei

  • cresti eficienta si performanta scolara prin constientizarea lucrurilor de imbunatatit

  • stimulezi inovatia si creativitatea

Structura sesiuni:

Sesiunea 1 – Consta intr-un exercitiu practic, la finalul caruia vei obtine un text compus de tine impreuna cu o idee de invatare. Acestea vor fi impartasite cu ceilalti participanti. Informatiile si discutiile care vor urma in sesiunile 2 si 3 vor avea ca baza de lucru textul scris initial. Ideea de invatare precum si ideile care rezulta in cadrul discutiilor libere se pot transforma intr-un obiectiv de dezvoltare sau pot fi chiar solutii la situatia care te preocupa.


Sesiunea 2 – Identifici informatii si solutii despre care nu stiai ca le stii (cele stocate la nivel subconstient). Descoperi beneficiile scrisului de mana si cum scrisul de mana poate contribui la auto-cunoastere si gasirea echilibrului interior. Intelegi cum utilizarea hartiei si creionului pot constitui cele mai usoare unelte pentru a construi succesul personal, profesional sau echilibrul interior. Inveti sa utilizezi ambele inteligente, cea a subconstientului si cea artificiala oferita de roboti si/sau automatizari.


Sesiunea 3 – Faci conexiunea intre textul obtinut in cadrul primei sesiuni si lumea reala, cum poate sa serveasca la atingerea diverselor obiective si cum poti sa-ti construiesti din el o ancora pozitiva. Vei raspunde la un set de intrebari care sa te sprijine sa obtii mai multe raspunsuri  la intrebarile sau framantarile tale. Vei  afla care sunt primii pasi de urmat in domeniile de interes pentru tine. Intrebarile utilizate se numesc intrebari de nivel superior si reprezinta unul din trendurile educationale cele mai noi utilizate pentru a facilita procesul gasirii de raspunsuri si procesul invatarii.

 

Abilitati pe care le dezvoltam:

CREATIVITATEA

RABDAREA

INDEMANAREA

ATENTIA

INCREDEREA

IN SINE

INTELIGENTA EMOTIONALA

MISCAREA CORPORALA

CONCENTRAREA

STIMA DE SINE

INDEPENDENTA

Materiale necesare desfasurarii atelierului:

  • Coli de scris (3-5 bucati) si 1 creion, pix sau stilou, dupa preferinta.

Mentiuni:

  • 6 participanti maxim

  • sesiunile nu pot fi achizitionate cate una separat.

Despre facilitator:

Daniela Tulbure are 18+ ani experienta in lucrul cu și pentru oameni, lucrează cu tinerii pentru a-și atinge potențialul lor maxim. Este trainer, consilier si specialist senior Resurse Umane.

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Image by Ben White

Momentan nu exista testimoniale pentru acest atelier

bottom of page