top of page

joi, 03 dec.

|

Zoom

Atelier de engleza "Think it out loud" 11-16 ani

Atelierul de limba engleza pentru copii presupune sesiuni interactive in care punem in practica abilitatile de baza deja dobandite la scoala.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Alte ateliere
Atelier de engleza "Think it out loud" 11-16 ani
Atelier de engleza "Think it out loud" 11-16 ani

Program

03 dec. 2020, 10:00 – 11:30

Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

 • Nivel engleza necesar pentru participarea la atelier - intermediar
 • Sesiunile dureaza 90 minute si au o pauza de maxim 10 minute, in functie de fiecare grupa
 • 50 lei/sesiune
 • Caiet si stilou/pix
 • Maxim 4 participanti

Atelierul "Think it out loud" ii invita pe copii la sesiuni interactive in care punem in practica abilitatile de baza deja dobandite la scoala. Limba engleza este limba internationala, extrem de importanta in zilele noastre. Oriunde vom calatori, engleza ne ajuta sa interactionam si sa rezolvam situatii neprevazute.

Prin aceasta practica, fiecare copil va invata sa isi exprime liber ideile, sa aplice notiunile deja cunoscute pe diverse teme uzuale dar si distractive. La acest atelier se doreste implicarea de pana la 70% a cursantului, scop ce nu poate fi atins intr-o sala de clasa obisnuita de peste 10 elevi. Copiii ies din zona de confort intr-un mediu sigur, fiind incurajati sa isi foloseasca abilitatile de limba engleza si de a-si exprima opiniile intr-un mod creativ si constructiv . Totodata, sesiunile din cadrul "Think it out loud"  ofera copiilor ocazia de a-si imbunatati pronuntia, de a stapani un vocabular de baza si a construi fraze simple, dar care transmit un mesaj complet.

Exemple de tematici:  

„Why do you think cats sleep so much?” (De ce credeti ca dorm pisicile atat de mult?) 

„Why do you think winter days are shorter?” (De ce credeti ca iarna zilele sunt mai scurte?) 

„Why do you think leaves fall in autumn?” (De ce credeti ca frunzele cad toamna?)

Obiective si beneficii:

 • Creativitatea
 • Dobandirea cunoștințelor de baza ale pronuntiei limbii engleze
 • Dobandirea cunostintelor de baza pe diverse teme
 • Stapanirea frazelor scurte in discutii simple uzuale
 • Imbunatatirea dictiei si auzului
 • Cresterea nivelului de concentrare

Despre facilitator:

Luminita Dumitru este pasionata de limbi straine inca de mica. A inceput din primii ani de viata sa invete engleza si spaniola, pe care le-a aprofundat ulterior in scoala sau facultate. Ulterior, nu au fost suficiente aceste doua limbi straine astfel dorind sa isi testeze abilitatile pe ceva mai dificil cum au fost chineza si germana, pentru care a urmat cursuri de specialitate in facultate. Dragostea fata de predare a aparut in urma cu cativa ani, de la primele ore dedicate prietenilor apropiati, pentru ca mai apoi sa ajunga sa faca din asta un job zilnic, pe langa meseria de traducator. Nenumaratele calatorii externe au alimentat pasiunea fata de alte culturi, cea mai semnificativa fiind un schimb de experienta de jumatate de an in China, mai exact in minunatul oras Shanghai, unde a descoperit noua pasiune de a preda limba engleza tuturor varstelor, de la copii de 5 ani la adulti.

Distribuie

bottom of page