vin., 18 dec. | Zoom

Atelier "Poveste de Craciun" (5-8 ani)

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Atelier "Poveste de Craciun" (5-8 ani)

Program

18 dec. 2020, 17:00 – 18:00
Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

  • Pret: 70 lei
  • Maxim 7 participanti

Atmosfera de Craciun este cea mai dorita si cea mai grea de obtinut in aceste timpuri aglomerate pe care le traim. Dupa un an provocator ne vom opri cateva zile insa corpul si mintea, obisnuite cu agitatia de zi cu zi vor avea nevoie de un timp de acomodare. Toti ne dorim sa fie ca-n filme insa emotiile stranse de-a lungul acestui an se vor si ele ascultate.

Atelierul este o ocazie minunata sa setam din timp o atmosfera armonioasa, asa cum copacilor le cad frunzele vom lasa si noi in urma tot ce ne impovareaza si vom spune povesti inspirationale si magice,  in pace si veselie deopotriva.

Materiale necesare pentru desfasurarea atelierului:

  • Foi
  • Carioci
  • Lipici / scotch + foarfeca
  • Carton – de exemplu ambalajele de la cutiile de cereale/paste etc

Despre facilitator:

Sunt Oana Gabriela Stoiciu, psiholog si terapeut holistic, cu specializare in hipnoza. De 8 ani de cand am devenit mama am ales, si pentru a-mi intelege propria calatorie prin viata, sa ma specializez in psihologia copilului si dinamica familiei. Am dezvoltat un atelier de gestionarea emotiilor pentru gradinite si scoli primare , am activat intr-un ONG unde am lucrat cu peste 50 de familii si in cabinetul propriu.

Doresc sa impartasesc cu voi ceea ce am aflat in aceasta calatorie, metode simple de a aduce mai multa armonie si bucurie in viata noastra si a copiiilor, sa ne reamintim sa radem si sa ne jucam mai des, sa ne motivam reciproc sa redescoperim natura si miscarea in aer liber chiar si atunci cand avem activitati online.

Distribuie