top of page

lun., 22 feb.

|

Zoom

Sesiune atelier de dans - Vals lent (6-10 ani)

Fie ca vorbim despre dans sportiv sau modern, dansul este un sport distractiv si placut care solicita copiii atat din punct de vedere fizic cat si psihic. 

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Alte ateliere
Sesiune atelier de dans - Vals lent (6-10 ani)
Sesiune atelier de dans - Vals lent (6-10 ani)

Program

22 feb. 2021, 18:00 – 19:00

Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

  • Pret sesiune: 50 lei
  • Durata: 50 min
  • Numar maxim de participanti: 12 copii
  • Sesiunile pot fi achizitionate si separat
  • Este necesar un spatiu de 2mp pentru desfasurarea miscarilor

Fie ca vorbim despre dans sportiv sau modern, dansul este un sport distractiv si placut care solicita copiii atat din punct de vedere fizic cat si psihic. 

In cadrul acestui atelier vom practica, saptamanal, dansul sportiv si cel modern, tipul dansului fiind specificat din timp.

Ne vom imbunatati latura artistica prin exercitii, tehnica, miscari si jocuri interactive.

Nu in ultimul rand, dansul este asociat cu o postura perfecta, cu maniere care atrag atentia si cu o eleganta iesita din comun.

In cadrul atelierului de dans participantul va fi expus unui mediu vesel, placut, unde va intalni alti participanti ce impartasesc aceeasi energie si bucurie. Vom invata pasii si miscarile aferente dansului, dar o vom face intr-un stil vesel si vom reusi sa creem o atmosfera de voie buna. Odata invatati pasii vom dansa cu totii si vom transpira, fiind un dans solicitant din punct de vedere fizic. Copiii pot avea langa ei o sticla de apa si un tricou pregatit pentru a se schimba la finalul orei.

Despre stilul de dans abordat in timpul sesiunii:

Valsul lent mai este numit și Valsul englezesc și nu este doar o frumoasă introducere in lumea dansului clasic, ci are și numeroase beneficii asupra sănătății și echilibrului mintal și emoțional al dansatorilor. Valsul lent este o metodă de relaxare și detașare prin dans, dansatorii având ocazia să se concentreze doar pe mișcare ritmică, atingând astfel o stare de armonie.

Acest tip de dans este o modalitate elegantă de menținere in formă ce implică la fel de mult ambii parteneri și rafinează simțul ritmului in dansatori. Practicanții acestui dans observă imediat o schimbare in postură, in care coloana se indreaptă, postura susținută este una corecta, iar mușchii picioarelor și ai intregului spate lucrează cu fiecare pas. Este o tehnica ce necesita finețe, un simț excelent al ritmului.

Despre facilitator:

Sunt Alexandru Iagaru, am 31 de ani si dansez de la varsta de 10. Am experienta de 13 ani de predat, avand propriul club de dans sportiv de multi ani. Am fost campion national de clase valorice la dans sportiv (E, D, C) si am creat perechi care au fost Finaliste ale Campionatului National de Dans Sportiv si membre ale Lotului National de Dans Sportiv. Pregatesc copii cu varste incepand de la 4 ani, dar lucrez in acelasi timp si cu elevi adolescenti si adulti. Sunt pasionat de ceea ce fac si abia astept sa impartasesc din experientele mele alaturi de cei care se vor inscrie la atelierul de dans!

Distribuie

bottom of page