mar., 29 sept. | Zoom

Sesiune de pictat tricouri 6 - 18 ani

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.

Program

29 sept. 2020, 18:00 – 19:00
Zoom

Descriere atelier

Mentiuni:

Pret 50 lei/sesiune

In acest atelier vom porni de la un tricou alb si vom picta impreuna, cu voie buna, propriul tricou.

Aveti nevoie doar de un tricou alb, culori (fie speciale pentru material textil, fie acuarele), carioci, markere colorate, etc.

Pictura este un mod de expresie a creativitatii umane. Se stie ca pictura poate fi o distractie de timp liber, o pasiune, un mod de a-ti cistiga existenta si, in cele mai reusite cazuri, poate da nastere unor opere de arta care isi vor intrece creatorul si vor deveni o referinta istorica.

Despre facilitator:

Lavinia Falcan este un artist complex, plin de culoare si la propriu si la figurat. Este o tanara pictorita care prin munca depusa a reusit sa devina un artist ce traieste doar din pasiune. De la pictura murala pana la pictura la comanda pe panza, pe sticla sau chiar pe mobila, Lavinia da energie prin creatiile ei, obiectelor si cladirilor din jur.

A urmat Liceul de Arte Plastice ‘’Nicolae Tonitza’’ din Bucuresti, continuand  formarea artistica la Facultatea de Arte, iar in paralel a urmat Scoala de Design, unde a invatat design interior.

Picteaza de aproximativ 12 ani pe peretii hotelurilor, restaurantelor, barurilor sau chiar ai gradinitelor. Pana acum a pictat in peste 2.000 de localuri din Bucuresti, Cluj si Brasov, iar operele sale au fost expuse si la New York.

Mai multe detalii despre Lavinia si creatiile ei pe www.madonia.ro

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.

Distribuie

Lasa-ne adresa de e-mail

si primesti 10% discount la prima achizitie

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram
  • Grey LinkedIn Icon