top of page

TERAPIE BOWEN

Regasirea echilibrului si a starii de armonie

_F1A7463.jpg
Image by Deniz Altindas
Recupereaza echilibrul, redescopera vitalitatea:
Terapia Bowen pentru sanatate si armonie!

(0)

pachete de 6 sedinte

60 minute/sedinta

2 locatii

Pentru copii, adolescenti si adulti

Ce este terapia BOWEN?

Intr-un mic orasel australian din anii '50, un om numit Tom Bowen traia cu o inimă plina de compasiune si o fascinatie pentru vindecarea naturala. Geniului lui Tom Bowen ii datoram o tehnica terapeutica inovatoare - Terapia Bowen sau Bowtech.

Tom Bowen era cunoscut în comunitatea sa pentru abilitatea sa de a ajuta oamenii sa scape de dureri si sa-si imbunatatească sanatatea prin miscări delicate si presiuni usoare. Fara a avea o pregatire medicala formala, el a reusit sa creeze o metoda unica de terapie care a captat atentia si increderea celor din jur.

Oamenii din orasel veneau la el cu diverse afectiuni si disconforturi, iar Tom Bowen observa cu atentie corpul fiecarui pacient, aplicand miscari blande pe diferite zone. Acesta a dezvoltat o tehnica complexa, folosind miscari specifice pentru a stimula raspunsul natural de vindecare al organismului. 

Vestea despre abilitatile terapeutice neobisnuite ale lui Tom Bowen a inceput sa se raspandeasca si multi oameni si-au dorit sa incerce tratamentul. In timp, tehnica lui de vindecare a devenit cunoscuta sub numele de "Terapia Bowen".

Protocolul propus se axeaza pe tehnicile terapiei Bowen, metoda naturala, noninvaziva de vindecare si echilibrare a organismului, creata de Tom Bowen. Acesta a dezvoltat o tehnica complexa, folosind miscari specifice pentru a stimula raspunsul natural de vindecare al organismului.

Metoda lui Bowen a evoluat si s-a raspandit la nivel global, fiind folosita pentru a trata o gama larga de afectiuni si pentru a promova starea generala de bine. Tehnica Bowen este o formula unica de reechilibrare neuro-musculara. Lucreaza prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular dar si prin sistemul circulator si limfatic.

 

Iata unele probleme ce pot fi ameliorate, pentru regasirea echilibrului fizic si emotional:

  • Dureri de spate: Ameliorarea durerilor lombare si cele cauzate de hernii de disc sau probleme ale coloanei vertebrale.

  • Dureri cervicale: Miscarile blande specifice ajuta la relaxarea muschilor gatului si la reducerea tensiunii din zona cervicala.

  • Migrene si dureri de cap: Reducerea frecventei si intensitatii migrenelor si a durerilor de cap tensionale.

  • Afectiuni musculare: Sprijina recuperarea si relaxarea muschilor in entorse, intinderi musculare, tendinite si alte leziuni.

  • Afectiuni ale sistemului nervos: Terapia Bowen influenteaza sistemul nervos, contribuind la gestionarea stresului, anxietatii, insomniei.

  • Afectiuni respiratorii: Persoanele cu astm, bronsita sau alte afectiuni respiratorii pot gasi alinare, prin relaxarea muschilor din jurul cutiei toracice si a diafragmei.

  • Afectiuni ale articulatiilor: Reducerea inflamatiei si a tensiunii musculare in artrita, artroza sau alte afectiuni articulare.

  • Stimularea sistemului imunitar: Terapia Bowen are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar.

 

Materiale necesare

- vor fi comunicate dupa achizitionarea abonamentului.

Locatii si program

1. Str. Constantin Nacu nr 8, Sector 2, Bucuresti

Program:

Marti: 10:00-19:00

Joi: 10:00-19:00

Vineri: 10:00-19:00

Sambata: 11:00-16:00

2. Str. Rubinului 9T, Bragadiru, Ilfov

Program:

Luni: 10:00-19:00

Miercuri: 10:00-19:00

Duminica: 11:00-14:00

Despre trainer:

Ioana Dragu a fost expert în domeniul comercial in companii mari, cu o cariera mereu in ascensiune si de succes in ecommerce, ajungand pana la rolul de director comercial. Fascinata de experienta personala cu terapia Bowen, din anul 2022 a urmat si continua cursurile de pregatire ale Asociatiei Bowen Romania, pentru a afla mai multe despre aceasta tehnica terapeutica. Descoperindu-si adevarata vocatie, in 2024 s-a lansat in antreprenoriat si a creat conceptul CALDERA, un concept terapeutic alternativ, complementar metodelor clasice: terapie Bowen si consiliere pentru ca armonia sa prinda aripi.

Mother and Daughter Love

Mai multe ateliere din aceeasi categorie

Vezi si alte ateliere pentru

CE SPUN PARINTII SI COPIII DESPRE ACEST ATELIER

Inca nu sunt review-uri la acest atelier

bottom of page