lun., 21 dec. | Zoom

Sesiune atelier de improvizatie de Craciun 9-17 ani

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Sesiune atelier de improvizatie de Craciun 9-17 ani

Program

21 dec. 2020, 18:00 – 19:00
Zoom

Descriere atelier

Pret: 80 lei

Durata: 60 minute.

Minim 5 - maxim 10 participanti.

In cazul in care grupa nu se formeaza, atelierul se reprogrameaza sau se anuleaza. 

Echipa Ateliereonline o sa va contacteze in cazul in care sesiunea nu se va desfasura conform programului.

Miriam Rizea si Andrei Bratu au pregatit o improvizatie minunata cu tema Craciunului.

Sesiunea este structurata in jurul exercitiilor de improvizatie premergatore lucrului la o piesa de teatru.

Activitatea se desfasoara prin exercitii practice, aplicate pe un text la prima vedere, coreland transmiterea emotiilor cu subtextul propus.

Este o activitate antrenanta, distractiva si dinamica, intotdeauna apreciata de catre copii, adaptata categoriei de varsta si nivelului de experienta in arta teatrala. 

Jocurile sunt inspirate din anul I si II de facultate, iar la baza cursului se afla metoda Violei Spolin si a lui Keith Johnstone, fondatorii jocurilor de teatru de improvizatie.

Copiii isi dezvolta imaginatia, isi exerseaza memoria, spontaneitatea, isi maresc viteza de reactie si puterea de concentrare, invata sa lucreze in echipa, sa-si stapaneasca emotiile, castiga incredere in fortele proprii, toate acestea intr-un mod unic si distractiv. Datorita exercitiilor variate, copiii nu se plictisesc, iar lucrurile dobandite ii ajuta in prezent si pe termen lung.

Despre facilitator:

Miriam Rizea s-a nascut in anul 1988 in Ramnicu Sarat. A debutat pe scena teatrului George Ciprian din Buzau la varsta de 16 ani si ulterior a absolvit facultatea de teatru, precum si master-ul, in cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti.

De atunci a colaborat cu mai multe teatre bucurestene, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Odeon, Teatrul National, Teatrul de Comedie s.a. In prezent o puteti vedea pe scenele Teatrului Metropolis si Teatrelli.

Miriam Rizea a jucat in numeroase scurt-metraje si a aparut in importante productii cinematografice de lung metraj, romanesti si internationale, cele mai importante colaborari fiind cu regizorii Tudor Giurgiu, Maren Ade si John Boorman. Anul trecut a fost selectata in programul “10 pentru film” al Transilvania International Film Festival.

Este trainer de teatru din anul 2014, iar de atunci a colaborat cu mai multe cluburi de arte pentru copii si scoli private din Bucuresti. Sustine ca i se potriveste acest rol deoarece ii plac copiii si timpul petrecut cu acestia.

Andrei Bratu este actor, improvizator, trainer acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari ANC, cu experienta de peste 9 ani in lucru cu copii si adulti. A lucrat ca profesor de teatru si improvizatie pentru copii, in Austria, Ungaria si Elvetia pe imbunatatirea integrarii sociale a minoritatilor si cu grupuri de copii cu spectru autist. In Romania a lucrat cu copii pe integrare sociala a minoritatilor, copii din zone defavorizate si cu copii in diverse tabere de creatie si in cadrul scolilor ca materie optionala.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.

Distribuie