top of page

joi, 20 aug.

|

Zoom

Sesiune "Stiu sa invat" 11-14 ani

Copiii afla cum functioneaza creierul si ce se intampla atunci cand invatarea se realizeaza in mod constant, vor exersa diferite strategii de invatare, vor afla cum isi pot imbunatati memoria si capacitatea de concentrare.

Inscrierile s-au incheiat. Contacteaza-ne daca vrei sa rezervi un loc la urmatoarea grupa.
Alte ateliere
Sesiune "Stiu sa invat" 11-14 ani
Sesiune "Stiu sa invat" 11-14 ani

Program

20 aug. 2020, 16:00 – 17:00

Zoom

Descriere atelier

Activitatile sub forma de jocuri pe care le vom desfasura vizeaza colaborarea in utilizarea ambelor emisfere, provocand participantii sa implice emisfera dreapta in actiuni pe care sunt obisnuiti sa le rezolve mai degraba cu emisfera stanga, antrenand ambele emisfere intr-un echilibru armonios.

Atentia – Relaxarea –Concentrarea sunt abilitati care, o data dezvoltate, pot ajuta atat la insusirea informatiilor pe parcursul invatarii formale prin strategii specifice, dezvoltarea unei gandiri flexibile, orientarea catre solutii, adaptabilitate la situatii noi si depasirea unor momente dificile. Dezvolta integrarea emisferica, atentia, capacitatea de memorare, concentrare si pune bazele construirii unor strategii de invatare.​

​​

Vor fi utilizate metode din coaching, programarea neuro-lingvistica si teoria inteligentelor multiple prin care participantii vor putea sa:     constientizeze resursele care ii ajuta sa valorifice potentialul propriu, intr-un mediu relaxant, in care fiecare va fi incurajat sa se exprime fara constrangerea evaluarii      identifice modalitati de valorificare a emotiilor si spiritului competitiv, ca aliati pentru atingerea scopurilor proprii     descopere propria cale de utilizare a resurselor pentru atingerea obiectivelor propuse

Materiale necesare desfasurarii atelierului:

  • cateva foi A4 sau un carnetel
  • instrumente de scris: creioane/carioci colorate

Mentiuni:

  • Pret sesiune: 50 lei
  • 6 participanti maxim
  • Notiunile transmise, jocurile si nivelul discutiilor vor fi adaptate varstei copiilor.
  • Sesiunile nu pot fi achizitionate individual. Pentru a se obtine rezultate este necesara achizitia sesiunilor la pachet/per modul.

Despre facilitator:

Daniela Militaru lucreaza de peste 10 ani cu copii si adolescenti, atat individual, cat si in grupuri de dezvoltare personala. Activitatea ei se desfasoara in cadrul sedintelor individuale, in taberele urbane sau ateliere tematice. Tematica atelierelor pe care le desfasoara in colaborare cu diferite scoli si organizatii vizeaza dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a inteligentei emotionale, manifestarea potentialului creativ, dezvoltarea stimei de sine si imbunatatirea capacitatii de relationare, depasirea blocajelor emotionale inerente varstei. Activitatile au caracter practic-aplicativ, presupun exprimare libera si interactiune in contexte noi. Copiii si adolescentii  participa cu interes la astfel de activitati si Daniela are grija sa ofere spatiu de exprimare si celor mai timizi.

Distribuie

bottom of page